Futbol sala

El Barça venç el Palma (4-2) i és a un triomf del títol de lliga

El Barça ha vençut el Palma per 4-2 en el primer partit de la final de la lliga de futbol sala, que es juga al millor de tres enfrontaments. El conjunt de Jesús Velasco ha estat superior i podria guanyar el títol dissabte vinent a la pista balear (20.45 h). En cas, contrari, es jugaria un tercer partit el dimecres següent altre cop al Palau (20.45 h).

L’equip blaugrana s’ha avançat amb un xut exterior de Dyego i un regal del porter Fabio. Higor ha empatat en una gran acció personal i, de nou Dyego, en la seva clàssica acció sortint per la dreta, ha afusellat el 2-1. Dídac li ha tret un doble penal a l’especialista Mancuso poc abans de la mitja part. Però una errada seva greu –li ha passat la pilota a un rival amb la porta buida–ha permès el Palma empatar mitjançant Diego Nunes en el primer minut del segon temps (2-2). Adolfo, molt inspirat tot el partit, amb un tret ras exterior ha avançat altre cop els de Jesús Velasco (3-2). Ferrão, a 6:05 del final, ha clavat una cacau per tot l’escaire i ha començat a aclarir el partit. Lògicament, el conjunt d’Antonio Vadillo ha acabat arriscant i atacant amb cinc efectius, els darrers cinc minuts. El Barça s’ha defensat amb ordre.