Tennis

La mentalitat guanyadora situa Paula Badosa en els vuitens de Wimbledon

L’empordanesa guanya per 7-5 i 7-6 (4) Kvitova en dues hores d’un gran i anivellat partit

Paula Badosa ha fet una demostració de mentalitat guanyadora i s’ha classificat pels vuitens de final de Wimbledon. L’empordanesa, quarta cap de sèrie, ha derrotat per 7-5 i 7-6 (4) la txeca Petra Kvitova (25), una jugadora que ha guanyat dues vegades sobre la gespa londinenca. Amb aquesta victòria Paula Badosa igualada el seu millor resultats a Londres, els vuitens que va aconseguir l’any passat.

Per primera vegada Paula Badosa ha jugat en la pista central de Wimbledon, i ha començat malament ja que ha perdut el seu servei. Petra Kvitova s’ha situat amb un 0-2 i a partir d’aquí la jugadora de Begur ha començat a buscar el trencament de servei de la seva rival per anivellar el partit En cada servei de Kvitova ha tingut boles de break, però només l’ha aconseguit en el desè joc, i ha certificat el 7-5 amb un nou trencament en el dotzè. El segon set ha sigut molt anivellat i les dues jugadores han pogut trencar el servei de la seva rival i no ho han aconseguit. S’ha arribat al tie-break i Paula Badosa s’ha emportat la victòria.

La palafrugellenca Aliona Bolsova, que fa parella amb la nord-americana Infrid Neel, han quedat eliminades en els dobles al perdre en el segon partit per 6-7 (1) i 3-6 contra la parella nord-americana formada per Alison Riske-Amritraj i Coco Vandeweghe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)