Hoquei sobre herba

El tercer període condemna Espanya contra l’Argentina (1-4) en el mundial de Terrassa

El combinat estatal, amb set catalanes, ha encaixat tres gols en cinc minuts

La selecció espanyola ha perdut contra l’Argentina per 1-4 en el segon partit de la fase de grups del mundial de Terrassa. Un tercer període en el que ha encaixat tres gols en només cinc minuts, un de penal stroke i dos de penal corner, ha estat determinant. Espanya, amb set jugadores catalanes ho ha continuat intentant i en el darrer quart ha anat més a l’atac ha tingut ocasions i ha fet el seu gol.

El conjunt argentí ha sortit decidit a buscar l’àrea de l’equip estatal i en el minut dos ja ha tingut un penal corner al seu favor. La portera Melanie Garcia l’ha aturat i ha tingut una bona actuació en uns primers minuts intensos en que les argentines han disposat de més ocasions. Espanya també ha creat les seves ocasions de perill, però no ha arribat amb tanta profunditat en atac. A dos segons del final del primer període Argentina ha marcat de penal corner, però l’àrbitre ha anul·lat el gol. En el segon quart els dos equips han continuat buscant el gol i l’Argentina ha dominar una mica més. Ha disposat d’un nou penal corner, el cinquè, i tampoc l’ha aprofitat.

El tercer període ha estat un malson pel conjunt estatal que ha encaixat tres gols molt seguits, un de penal stroke i dos de penal corner (0-3). Aquest quart havia començat amb un parell de bones accions d’atac del combinat estatal, però s’ha torçat. En l’últim període Espanya ho ha intentat, ha tingut algunes ocasions i a nou minuts del final Begoña Garcia ha marcat de penal corner. L’Argentina ha disposat de tres penals corners seguits en el darrers minut i ha arrodonit la victòria amb l’1-4.