Waterpolo

El CN Barcelona i el CN Mataró, campions d’Espanya juvenils

L’equip masculí cenebista supera el Real Canoe (5-9) i el femení maresmenc s’imposa al Boadilla en una final molt ajustada (10-9)

L’equip masculí del CN Barcelona i el femení del CN Mataró han assolit el títol de campions d’Espanya juvenil que s’han disputat a les instal·lacions del CE Mediterrani i el CN Atlètic Barceloneta, respectivament. Els dos clubs catalans han segellat el màxim guardó després de vèncer dos equips madrilenys en la final. L’equip cenebista s’ha imposat al Real Canoe (5-9), mentre que el maresmenc ha tingut molta més feina per tombar el CDA Boadilla (10-9). En la pugna pel bronze, hi hagut un doble duel català, en què han sortit perdent els amfitrions. El CN Mataró s’ha imposat al CE Mediterrani (10-5) a la piscina Josep Vallès i el CN Sabadell a l’Atlètic Barceloneta (5-7) a la piscina de Sant Sebastià.

Els guardons individuals han estat per a Oier Aguirre (CN Barcelona) i Elisa Portillo (Boadilla), com a millors jugadors, i Adrián Díaz (Real Canoe) Blanca Colominas (CN Mataró), com a millors porters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.