Ciclisme

Tadej Pogacar no correrà la Vuelta

L’eslovè, que dissabte sí serà a Sant Sebastià, hi estava inscrit

Tadej Pogacar, segon en la general del Tour, no disputarà la propera edició de la Vuelta, que comença el 19 d’agost als Països Baixos. L’UAE ha fet públic el calendari de l’eslovè, que estava inscrit en la cursa en la què va ser tercer en la general el 2019, abans de guanyar dos cops el Tour. La seva següent cursa serà dissabte, la Clàssica de Sant Sebastià.

Un petit descans i curses d’un dia marquen el camí de Pogacar, que ara segueix el Tour femení on hi corre la seva parella: Urska Zigart (BikeExchange). El GP Plouay el 28 d’agost, el GP Quebec (9 setembre) i GP Montreal (11) són les proves que té abans del mundial, que es fa del 18 al 25 de setembre a Wollongong (Austràlia).

El darrer objectiu de l’any per a Pogi és el cinquè Monument, Llombardia (8 d’octubre), la setmana prèvia del qual correrà el Giro Dell’Emilia (1 octubre) i la Tre Valli Varesine (4). Pogacar va guanyar-lo l’any passat, igualant Eddy Merckx, Bernard Hinault i Fausto Coppi; que havien guanyat el Tour i la clàssica de les fulles mortes el mateix any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)