Beisbol

La selecció espanyola acaba cinquena en l’europeu de softbol que s’està disputant a Catalunya

El combinat estatal, amb set catalanes, ha jugat la fase final i fins el darrer partit ha tingut possibilitats de lluitar pel tercer lloc

La selecció espanyola femenina ha finalitzat en la cinquena posició el campionat d’Europa de softbol 2022 que s’està disputant a Catalunya, en concret a Gavà, Barcelona, Viladecans i Sant Boi. Espanya, amb set jugadores catalanes, es va classificar per la fase final de la competició, el grup dels sis millors i fins el darrer partit ha tingut possibilitats de classificar-se per jugar el partit que decidirà la medalla de bronze.

En aquest grup final el combinat estatal ha finalitzat amb una victòria i quatre derrotes, la darrera contra Itàlia per 1-10. El combinat italià gràcies a aquest triomf s’ha classificat pel partit per la tercera posició que jugarà contra la República Txeca. La final de l’europeu la jugaran els Països Baixos i la Gran Bretanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)