Futbol Americà

Els Barcelona Dragons sumen el sisè triomf en la lliga europea al derrotar els Rhein Fire per 33-23

Superen un rival molt potent i trenquen la ratxa de dues derrotes consecutives

Els Barcelona Dragons han derrotat per 33-23 el Rhien Fire alemany en un partit complicat i han sumat la sisena victòria de la lliga europea. El conjunt barceloní ha superat a un rival molt potent, ha trencat una ratxa de dues derrotes seguides i es posen amb 6 victòries i 2 derrotes. L’enfrontament ha estat molt disputat i després del 7-0 en la primera jugada, els alemanys s’han situat per davant en l’inici del segon quart (7-9). Els Dragons han passat a dominar el partit però els Rhein Fire sempre han estat aprop en el marcador, 19-9 al descans i 26-23 al final del tercer quart. En els darrers quinze minuts els alemanys han buscar donar la volta al marcador i a dos minuts del final Lucas Masero ha recuperat una pilota perduda pel Rhein Fire i ha anotat un touchdown que ha sentenciat el partit amb el 33-23.