Natació

Coll i Mollà situen el 4x100 m estils estatal en la final de l’europeu

Belmonte tanca el campionat d’Europa de Roma amb un dissetè lloc en els 400 m lliure

Carles Coll (CN Sabadell) i Mario Mollà (CN Terrassa) han situat el relleu 4x100 m estils d’Espanya en la final del campionat d’Europa de Roma. El tarragoní i el barceloní han fet equip amb el madrileny Nicolás Garcia (Gredos) i el mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis, i han acabat tercers de la primera sèrie amb 3:37.09, i han entrat en la final amb el vuitè millor registre.

L’equip femení del 4x100 m estils s’ha quedat fora de la final per només tres dècimes. Amb la madrilenya Carmen Weiler (Canoe), la barcelonina Jessica Vall (CN Sant Andreu), l’alacantina Carla Hurtado (Tenis Elx) i la castellonenca Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) ha acabat cinquenes de la seva sèrie amb 4:05.78, i novenes del total. El vuitè lloc l’ha ocupat Alemanya amb 4:05.41.

Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta) ha tancat el campionat d’Europa de Roma amb una 17a plaça en els 400 m lliures. La badalonina ha quedat lluny de la final directe de les vuit millors desprès de ser sisena en la seva sèrie amb 4:18.33. Ainhoa Campabadal (CN Sant Andreu) ha quedat lluny dels seus registre en finalitzar novena de la seva eliminatòria amb 4:22.94, i ha acabat la 28a del total de participants.

El romanès David Popovici, campió europeu en els 100 i 200 m lliure, ha fet la seva primera incursió en els 400 m lliure, ha nedat la primera sèrie amb només dos rivals al no tenir marca i ha entrat en la final amb el quart millor registre de 3:47.99.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)