Atletisme

Sara Gallego, a la final de 400 m tanques de l’europeu per la porta gran

S’ha imposat en la primera semifinal amb un registre de 55.16

La barcelonina Sara Gallego ha accedit a la final de 400 m tanques de l’europeu de Munic per la porta gran, amb la victòria en la primera semifinal (55.16). La recordista catalana, sortint des del carrer 6, ha marcat el seu ritme i no s’ha deixat intimidar per l’alta velocitat inicial de la noruega Line Kloster, en el 5, i l’alemanya Carolina Krafzik, des del 3, que han neutralitzat ràpidament la compensació. Gallego ha sabut dosificar millor i en la progressió final les ha avançat totes dues fins assolir la primera plaça. Les vencedores de les altres dues semifinals, més ràpides, han estat la finesa Vivi Lehkoinen, que ha establert una nova plusmarca del seu país (54.50), i la neerlandesa Femke Bol (53.73), que ahir ja va assolir el títol de 400 m llisos i demà (21.45 h) pugnarà per la seva segona corona europea.

Marina Martínez, fora de les semifinals de 800 m

En les eliminatòries de 800 m, la mataronina Marina Martínez, de 20 anys i debutant en un gran campionat, ha ocupat el sisè lloc en la tercera sèrie (2:03.45), el dissetè registre global, i no ha pogut accedir a les semifinals de demà. La deixeble d’Andreu Novakosky, que acreditava la pitjor marca de la seva sèrie (2:02.29), s’ha mantingut a la cua del grup capdavanter fins a l’última corba i en la recta final ha pogut superar l’eslovena Veronika Sadek. L’última de les quatre marques de repesca per a les semifinals ha quedat fixada en 2:02.52, aconseguida en la primera sèrie, la més ràpida de totes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)