Atletisme

Jaël Bestué i l’equip estatal de 4x100 m són quartes en l’europeu

No fan uns bons canvis de testimoni i acaben amb un registre de 43.03 a dues dècimes del podi

Jaël Bestué ha format part de l’equip espanyol de 4x100 m que ha finalitzat en la quarta posició de l’europeu de Munic. El conjunt estatal ha fet 43.03 i s’ha quedat a dues dècimes de la medalla de bronze. La barcelonina Jaël Bestué (FC Barcelona), la sevillana Maria Pérez (València) i les velocistes de Ciudad Real, Paula Sevilla (Playas de Castelló) i Sonia Molina-Prados (Scorpio 71) no han fet uns canvis bons, sobretot el darrer, i això els ha impedir estar més endavant. Els Països Baixos han acabat cinquens amb el mateix temps que Espanya. Alemanya ha guanyat el títol amb 42.34 per davant de Polònia (42.61) i d’Itàlia (42.84). Els equips de la Gran Bretanya, la favorita, i França no han acabat. En el 4x100 masculí el títol l’ha guanyat la Gran Bretanya amb 37.67.

La selecció espanyola ha guanyat una nova medalla d’or gràcies a Mariano Garcia que ha disputat una final extraordinària de 800 m i ha guanyat el títol europeu amb 1:44.85, marca personal. El murcià s’ha posat al davant, com fa sempre, i ha aguantat tots els atacs. En especial els de l’anglès Jake Wightman, campió mundial de 1.500 m, en la recta final que no l’ha pogut superar i ha acabat segon amb 1:44.91.

En els 100 m tanques el títol l’ha guanyat la polonesa Pia Skrzyszowska amb 12.53. Xènia Benach s’ha quedat en la semifinal al ser sisena de la seva amb 13.18. L’italià Yemaneberhan Crippa ha estat el millor en uns 10.000 m amb estrebades al guanyar amb 27:46.13. Ha remuntat en els l’última volta i ha superat en els metres finals el noruec Zerei Mezngi que ha acabat segon amb 27:46.94.

En l’alçada l’ucraïnesa Yaroslava Mahuchikh ha guanyat el títol amb 1,95, la mateixa marca que ha fet la subcampiona la montenegrina Marija Vukovic. La sèrbia de 17 anys Angelkina Topic ha aconseguit la medalla de bronze amb 1,93.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)