Handbol

El KH-7 Granollers obté un triomf convincent contra l’Elx (20-18) en la seva presentació

La solidesa defensiva ha estat clau perquè l’equip de Dolo Martín s’emporti el trofeu del Ciutat de Granollers

El KH-7 BM Granollers s’ha presentat en societat amb una victòria convincent contra l’Atticgo Elx (20-18), que fa pocs dies l’havia superat per un contundent 36-23. El conjunt vallesà ha tingut la baixa de la brasilera Grasielly Pereira, que es va lesionar al genoll ahir, tot just en el primer entrenament amb les seves noves companyes.

Amb bona defensa i sortides al contraatac, l’equip de Dolo Martín ha colpejat primer (5-1). El temps mort demanat per Joaquín Rocamora, la major consistència de la rereguarda de l’Elx i un parell d’exclusions han provocat un momentani col·lapse local. Les aturades de Marta Mera han donat un nou impuls al conjunt granollerí, que amb ràpides transicions i l’eficàcia de Lea Kofler ha arribat a l’equador amb una màxima renda de 5 gols (12-7).

Després de la represa, les penetracions de Jana Castañera i les canonades de Gabriela Bitolo, a més de la solidesa defensiva, han donat consistència al domini vallesà (16-10). L’Elx ha reaccionat a última hora i amb un parcial de 0-4 ha ajustat el resultat final (20-18). Marta Mera ha estat escollida com a millor portera del partit, Lea Kofler, com a millor jugadora, i Zaida Benítez, de l’Elx, com a màxima golejadora (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)