Handbol

El Barça accelera el pas i certifica el bitllet per a la final de la supercopa a Esplugues (22-41)

El conjunt local ha resistit l’intercanvi inicial (9-9), però ha acabat cedint a la lògica superioritat blaugrana

El Barça ha certificat l’accés a la final de la Supercopa de Catalunya en vèncer amb autoritat el Finestrelles Esplugues (22-41) i dilluns pugnarà pel títol contra el Fraikin BM Granollers, que ahir ja havia fet els deures a Banyoles (25-45).

Al conjunt blaugrana li ha costat entrar en joc i s’ha vist sorprès per l’equip local, que ha respost a l’intercanvi de cops inicial (9-9). A Carlos Ortega no li agradava el que veia sobre la pista i ha demanat un temps mort (14’) per donar un cop d’atenció a l’equip. La reacció ha estat immediata i, coincidint amb una certa davallada física de l’Esplugues, ha obert forat en el marcador amb un contundent parcial de 2-11 per deixar el resultat al descans amb 11-21. Amb la lesió de Domen Makuc, el jove del filial Bruno Reguart ha disposat de força minuts en la posició de central de l’atac blaugrana.

El guió de la segona meitat ha estat similar. El conjunt d’Álvaro Polo ha resistit l’embranzida inicial, però de mica en mica s’ha anat rendint a la lògica superioritat visitant. Hampus Wanne, des dels 7 metres, ha segellat el 22-41 final i s’ha emportat el guardó de màxim golejador, amb 6 gols. Per l’Esplugues, el jugador més efectiu ha estat el jove Héctor Fortuño, amb 5 dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)