Handbol

El Granollers sotmet el Sant Vicenç amb un joc molt intens (16-31)

L’equip de Dolo Martín ja espera rival per a la final de la supercopa de Catalunya que sortirà del duel de demà entre l’OAR Gràcia Sabadell i el Sant Quirze

El KH-7 BM Granollers, amb una sòlida defensa, ha imposat els galons contra l’Handbol Sant Vicenç (16-31) i ja espera rival per a la final camí del seu novè títol consecutiu de la supercopa de Catalunya. L’altra finalista sortirà del vencedor del duel que protagonitzaran demà l’OAR Gràcia de Sabadell i el Sant Quirze (19 h xala.cat) en una semifinal que es preveu molt més igualada.

L’equip de Dolo Martín ha imposat un ritme molt elevat des del primer moment i penalitzant amb ràpides transicions qualsevol errada o pèrdua de l’equip local (5-13). El Sant Vicenç ha aconseguit un punt de pausa al seu joc i amb l’aportació d’algunes de les seves jugadores juvenils ha retallat diferències (9-14). Jana Castañera, però, ha replicat per al Granollers per tancar la primera part amb un parcial de 9-16. El panorama no ha variat a la segona meitat. El Granollers no ha abaixat la guàrdia i no ha deixat cap possibilitat de reacció al Sant Vicenç. Ona Vegué, amb 6 dianes, ha rebut el premi a la màxima golejadora del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)