Tennis

Badosa deixa Tsurenko KO

Tennis. La de Begur va remuntar un partit (3-6, 7-6 i 6-3) que se li havia complicat però va poder empatar en el ‘tie-break’ i va rematar la feina al tram final amb la ucraïnesa amb problemes físics

La catalana Paula Badosa va superar ahir el seu debut en l’obert dels Estats Units contra la ucraïnesa Tsurenko (3-6, 7-6 i 6-3) en un partit que va durar 2 hores i 31 minuts i en què va acabar molt tocada físicament amb problemes musculars que visiblement la van afectar molt. El partit va arrencar amb Tsurenko, número 89 del món, molt més posada dins el matx, sent agressiva i castigant constantment la de Begur. El primer set va anar molt ràpid i va generar dubtes a la catalana. Però el segon set va començar amb un trencament de Badosa que semblava que encarrilaria el partit quan es va situar a 4-3 amb servei. Però es va entrar en una fase en què les dues jugadores es van anar trencant el servei fins a arribar al tie-break. Allà Badosa va ser més sòlida i va sentenciar amb 7-4 per igualar el partit (1-1). En el tercer i definitiu set, la catalana va estar molt més sòlida, físicament més forta, mentre que Tsurenko va haver de ser atesa en diferents ocasions per la fisioterapeuta perquè estava abatuda i era incapaç de poder remuntar.