Tennis

Granollers i Zeballos, cinquens favorits, cauen a la primera en els dobles de l’US Open

El barceloní i l’argentí perden per 6-3, 6-7 (3) i 6-7 (4)

Marcel Granollers i Horacio Zeballos, cinquens favorits del quadre de dobles, han quedat eliminats en el primer partit en l’Obert dels Estats Units. El barceloní i l’argentí han perdut per 6-3, 6-7 (3) i 6-7 (4) contra el brasiler Marcelo Demoliner i el portuguès Joao Sousa, en dues hores i dinous minuts. El mataroní Albert Ramos i el valencià Bernabé Zapata han estat superats clarament per 6-4 i 6-0 per l’uruguaià Ariel Behar i l’equatorià Gonzalo Escobar, en només una hora i dos minut. En el quadre de dobles femení la palafrugellenca Aliona Bolsova i la noruega Ulrikke Eikeri han superat el primer partit al guanyar per 4-6, 6-3 i 6-3 a les romaneses Irina Begu i Raluca Olaru en 2h22

En el quadre femení va quedar eliminada la tercera cap de sèrie, la grega Maria Sakkari. Va ser sorpresa per la xinesa Xiyu Wang, la 75 del món, que la va derrotar per 6-3, 5-7 i 5-7 en 2h43. La cinquena favorita, la tunisiana Ons Jabeur, ha guanyat la nord-americana Elizabeth Mandlik per 7-5 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)