Ciclisme

Mads Pedersen s’endú la victòria a Montilla

Primer triomf en la Vuelta per a Mads Pedersen (Trek), en la tretzena etapa, de 168,4 quilòmetres amb inici a Ronda i final a Montilla. El mallot verd, que duia tres segones posicions, no ha tingut oposició en una arribada que amb la carretera cap amunt deixava sense opcions la resta d’esprintadors.

Julius van den Berg (EF Education), Ander Okamika (Burgos) i Joan Bou (Euskaltel) formaven l’escapada del dia en el quilòmetre 1, amb prou feines superaven els 3 minuts d’avantatge respecte el pilot que controlaven els equips dels velocistes –dia plàcid per al Quick-Step de Remco Evenepoel– i queserien neutralitzats poc després que Bou fos el primer en l’esprint intermedi a 14,6 km de meta i que Mads Pedersen (Trek), el mallot verd, passava en quart lloc i primer del pilot.

Bou i Okamika es resistien a ser caçats fins que passaven per sota la pancarta dels últims 10, moment en què el vent de cara frenava qualsevol aventura a la desesperada fins a l’arribada a l’últim quilòmetre, amb una pujada al 5 %. Els Jumbo estiraven el grup just abans i era Pascal Ackermann (UAE) qui encara els últims metres més ben posicionat, amb el mallot verd a roda i esperant el moment oportú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)