Tennis

Serena Williams s’acomiada de l’US Open davant d’una multitud agraïda

Perd contra l’australiana Ajla Tomljanovic per 7-5, 6-7 (4) i 6-1

Serena Williams ha posat fi a la seva llarga i impressionant carrera al perdre en la pista central de l’Obert dels Estats Units contra l’australiana Anja Tomljanovic per 7-5, 6-7 (4) i 6-1, en la tercera eliminatòria. La nord-americana ha demostrat fins al final una de les seves característiques principals, la lluita, i ha estat tres hores i cinc minuts cercant la victòria. Al final ha estat derrotada en el partit 1.014 de la seva carrera, i ho ha fet davant un públic entregat i que l’ha animant constantment. L’organització ha fet públic que s’ha batut el rècord absolut d’assistència a l’US Open amb un total de 72.039 espectadors que han anat a l’USTA Billie Jean King National Tennis Center, i 23.859 han esgotat les entrades de la pista Arthur Ashe per poder veure l’últim partit de Serena Williams, que va anunciar que es retirava després d’aquest torneig.

La nord-americana, de 40 anys, amb 73 títols, 23 grand eslams guanyats i 6 en l’obert del Estats Units, ha manifestat després del partit que te un futur brillant per endavant: “Vull passar temps amb la meva filla. Hi he estat pràcticament cada dia, excepte dos o tres dies, però la meva carrera ha estat molt dura per a ella. Així que serà bonic passar temps amb ella, fer coses que mai he tingut l’oportunitat de fer. Tinc un futur brillant al davant”. Serena Williams també s’ha mostrat agraïda amb la seva família, en especials amb la seva germana Venus, i tothom que l’hi ha donat suport al llarg de la seva carrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)