El Barça supera el Fraikin Granollers (37-26) en el derbi català que inicia l’Asobal

Els blaugrana han agafat la seva avantatge en la primera meitat

El Barça ha començar la Lliga Asobal amb una victòria en el derbi català contra el Fraikin Granollers per 37-26. El campió i el subcampió de la passada lliga s’han vist les cares en aquesta primera jornada, i els blaugrana han estat els dominadors. El partit ha començat anivellat, però al descans s’ha arribat amb avantatge blaugrana (23-12), i en la segona part s’han mantingut per davant.

El Fraikin Granollers ha fet uns bons primers minuts de partit i s’ha posat per davant en un parell d’ocasions (4-5), però els blaugrana han fet un parcial de 4-0 i ha aconseguit la primera avantatge clara. El Barça ha aprofitat les errades dels vallesans per ampliar el marge (18-9) i ha arribat a la màxima diferència d’onze gols al descans (23-12).

En la segona meitat el Barça ha tallat l’intent de reacció del Granollers i s’ha mantingut amb vuit gols d’avantatge. A sis minuts del final ha tornat als onze gols de marge (36-25) i s’ha emportat el primer triomf per 37-26. Melvyn Richardson ha sigut el màxim golejador blaugrana amb 7 gols, i Aleix Gómez n’ha fet 6. En el Granollers Pol Valera n’ha marcat 5.