Futbol Americà

Els Barcelona Dragons perden a falta de cinc segons (21-24) en l’últim partit de la fase regular de la lliga europea

Són superats per l’Hamburg Sea Devils

Els Barcelona Dragons han perdut a falta de cinc segons contra l’Hamburg Sea Devils per 21-24 en l’últim partit de la fase regular de la lliga europea. Els Dragons han intentat la remuntada ja que perdien per 6-21 i han empatat, però al final un xut de camp els ha derrotat. El partit ha estat aturat gairebé un hora en el descans per una forta tempesta elèctrica, i quan hi ha llamps no es pot jugar.

Els Sea Devils s’han avançat (0-7) i s’ha arribar al final del primer quart amb un 6-7. En el segon període els alemanys han anotat dos touchdown en dos minuts i s’han distanciar clarament fins el 6-21 amb que s’ha arribat a la mitja part. Ha començat a ploure molt fort i quan s’ha reprès el joc i sobre un camp amb molta aigua, els Barcelona Dragons han iniciat la remuntada. Un safety i dos touchdown, un sense punt addicional han portat al 21-21 a quatre minuts i mig del final. EL’Hamburg ha aprofitat el temps i s’ha emportat la victòria.