Tennis

Nadal perd contra el pletòric Tiafoe en els vuitens de l’obert dels EUA

Rafa Nadal (2) no ha pogut contrarestar el potent servei i la dreta del nord-americà Francis Tiafoe (22), que ha jugat un partidàs, i ha perdut en els vuitens de final de l’obert dels Estats Units per 6-4, 4-6, 6-4 i 6-3 en 3 hores i 34 minuts. Nadal ha reaccionat en el segon set i fins i tot ha trencat en el quart, però el nord-americà, pletòric i sempre convençut, ha replicat amb energia i encert i ha sumat el seu primer triomf contra el balear en tres enfrontament. En els dos precedents no havia guanyat cap set.

Tiafoe, que ha celebrat el triomf més grandiloqüent de la seva carrera, se les haurà en quarts amb el rus Andrei Rublev (9), mentre que Nadal, a pesar de la derrota i de no haver aprofitat l’eliminació de Daniïl Medvédev (1) a mans de l’australià Nick Kyrgios, es podria enfilar dilluns vinent al capdamunt del tennis mundial rellevant el rus, que perdrà la condició perquè defensava els punts de campió del 2021, si Carlos Alcaraz (3) o Casper Ruud (5) no arribessin a la final. Nadal, que l’any passat no va jugar a Flushing Meadows i, per tant, no defensava punts, no és número 1 des del febrer de 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)