Tennis

Alcaraz se sobreposa al malefici de Sinner i es planta a les semifinals

El murcià Carlos Alcaraz (3) ha trencat el malefici contra l’italià Jannik Sinner (11), que enguany l’havia superat en els dos enfrontaments previs a Wimbledon i Umag, i s’ha plantat a les semifinals de l’obert dels EUA després d’un partit èpic de 5h15 que s’ha acabat a les 2h52 de la matinada de Nova York, més tard que mai: 6-3, 6-7 (7), 6-7 (0), 7-5 i 6-3. “És el millor partit que he jugat en la meva carrera”, ha sentenciat el precoç tennista de 19 anys. Alcaraz, que estableix un nou sostre personal en un gran eslam davant d’un altre dels joves valors –21 anys–que ja és present i que probablement marcarà el futur, ha tancat el partit amb un ace i ha estat capaç de sobreposar-se a una situació ben adversa quan el transalpí li ha pispat dos sets consecutius en dos tie-breaks seguits, el segon, a més, amb una superioritat abassegadora. i ha disposat d’una pilota de partit en el quart set. El murcià aspira a enfilar-se al capdamunt de l’ATP. Serà número 1 si venç el torneig o si arriba a la final i el noruec Casper Ruud (5), que ha de jugar la semifinal contra el rus Karen Khatxanov (27), no és finalista. El rival d’Alcaraz en les semifinals de demà divendres serà el nord-americà Frances Tiafoe (22). El botxí de Rafa Nadal (2) segueix endollat i s’ha desfet del rus Andrei Rublev (9) per 7-6 (3), 7-6 (0) i 6-4.

En el quadre femení, la polonesa Iga Swiatek (1) ha derrotat a la nord-americana Jessica Pegula per 6-3 i 7-6 (4). La indiscutible número 1 i bicampiona de Roland Garros se les haurà en les semifinals amb la bielorussa Aryna Sabalenka (6), que ha eliminat a la txeca Karolina Pliskova (22) per 6-1 i 7-6 (4). L’altra semifinal la juguen la francesa Caroline Garcia (17) i la tunisiana Ons Jabeur (5) , que saltaran a la pista a la pròxima matinada hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)