Ciclisme

Pau Miquel finalitza el 22è en la prova de ruta sub-23 del mundial

Ha arribat a 58 segons del campió, el kazakh Fedorov

El català Pau Miquel ha finalitzat en la 22a posició de la prova de ruta de la categoria sub-23 del mundial que s’està disputat a Wollopngong, Austràlia. El corredor de Sant Quirze del Vallès i de l’equip Kern Pharma ha entrat darrera el seu company de selecció, el madrileny Raúl Garcia, 21è, a 58 segons del guanyador.

La cursa s’ha iniciat sota una forta pluja, que ha anat disminuint amb el pas dels quilòmetres. Pau Miquel han estat en el grup dels millors, i ha fet diversos atacs, fins els darrers quilòmetres en que no ha pogut estar en el grup final de 20 corredors. El kazakh Ievgueni Fedorov i el txec Mathias Vacek s’ha escapat i han aguantat l’escomesa final del pilot. Fedorov s’ha emportat la medalla d’or i el pilot ha arribat a tres segons.

En la cursa júnior masculina el títol l’ha guanyat l’alemany Emil Herzog, que ha arribat a la recta final escapat amb el portuguès Antonio Morgado i l’ha guanyat a l’esprint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)