El derbi entre el Banyoles i el Bordils acaba amb empat (29-29) i polèmica

El Sarrià suma la segona victòria contra la Salle Montcada (30-23)

El derbi de primera estatal disputat entre el Banyoles i el Bordils ha acabat amb empat (29-29). El duel, però, ha tingut polèmica perquè hi ha hagut una rectificació del marcador des de la taula (de 22-22 a 23-21) que els bordilencs han contestat, sense èxit. El Banyoles ha arribat als descans amb un 16-13 i el partit ha acabat amb empat. Pel locals Esteve Ferrer ha marcat 8 gols i Andreu Vidal i Roger Milla 5 cada un. Pel Bordils Josep Reixach n’ha fet 9 i Oriol Márquez 6.

El Sarrià ha sumat la seva segona victòria al superar a casa la Salle Montcada per 30-23. Al descans ja dominava per 14-12 i en la segona part ha ampliat el marcador. Guillem Lozano ha anotat 10 gols, i Joel Pararols i Pep Arnau n’han fet 5 cada un.