Naufragi del Fraikin Granollers a Lleó (43-32)

L’equip vallesà veu com l’Ademar li passa per sobre només quatre dies abans del seu debut europeu

El Fraikin BM Granollers ha encaixat un dels correctius més severs dels últims temps a Lleó (43-32), només quatre dies abans de fer el seu debut a la Lliga europea a Hongria, contra el Baltonfüredi. L’equip vallesà, que tenia la baixa d’Esteban Salinas, ha aguantat amb el resultat ajustat en el primer quart d’hora, però a partir d’aquí ha anat desapareixent de la pista i ha vist com el seu rival li passava per sobre tant en defensa com en atac. El parcial de la mitja part ja era demolidor (20-13).

L’alta intensitat i l’intercanvi de gols han marcat els tretze primers minuts de joc (8-8). El conjunt lleonès ha fet un pas endavant en defensa i de mica en mica ha anat imposant el seu ritme de joc. Amb una primera estrebada, els de Manolo Cadenas han obert forat en el marcador (12-8). Antonio Rama ha demanat temps mort i ha col·locat Marc Guàrdia sota els pals en substitució d’un desafortunat Rangel Luan. Però el panorama no ha canviat. El conjunt vallesà no tenia idees en atac i les pèrdues de pilota provocava gols fàcils del seu rival. La sagnia ha estat de consideració i s’ha acabat la primera part amb un contundent parcial de 20-13, amb un gol d’Antonio Garcia a l’últim instant.

En els primers minuts després de la represa, el Granollers ha intentat neutralitzar l’allau local amb una defensa 5-1, però la fórmula no ha funcionat. La diferència s’ha enfilat per sobre dels 10 gols i la desorientació vallesana era total. Faruk Yusuf rebia targeta vermella (42’) i l’Ademar aconseguia una màxima renda de 14 gols (35-21). El partit se li ha fet molt llarg al Granollers, que al final ha pogut maquillar el resultat fins al 43-32 final.