Dur correctiu del Mediterrani contra el Budapest Honved (6-15)

El conjunt de Jahzeel Martínez només ha resistit en el primer quart (3-4), però després ha topat amb el mur defensiu de l’equip hongarès

El CE Mediterrani ha perdut amb contundència contra el Budapest Honved (6-15), que ha fet valer la solidesa de la seva defensa i ha tingut en Bendeguz Ekler (5) el seu màxim executor en la segona jornada de la segona fase de l’Euro Cup. L’equip de Jahzeel Martínez ha resistit el torcebraç en el primer quart (3-4, 1-3, 0-4 i 2-4), però després no ha pogut mantenir el ritme. El Medi tindrà demà doble jornada contra el Primorac Kotor (10 h) i el Paok Thesalonica (18 h).

El conjunt de Sants ha respost a l’intercanvi de cops inicial, però un gol de Bendeguz Ekler a 3 segons per al desenllaç del primer quart ha donat un mínim avantatge magiar (3-4). Álvaro Garcia, amb un xut ajustat al pal, Marc Roca i Pol Prat, de penal, han estat els protagonistes dels primers gols barcelonins. En el segon quart, el Honved ha fet un pas endavant. Molt efectiu en les accions d’home de més i amb una defensa molt tancada, ha ampliat la renda fins al 4-7 del descans. En aquest tram només Jan Pérez ha vist porteria.

Després de la represa, Ekler, amb dos gols més, furgava en la ferida del Medi i Simon, a l’últim segon, segellava un parcial de 0-4 i sentenciava pràcticament el partit (4-11). El conjunt hongarès s’ha apuntat també el quart període (2-4), en què han marcat Corres i Roca pels barcelonins.