Futbol sala

L’Industrias trenca la bona ratxa i cau golejat a la pista del Cartagena (7-1)

Els colomencs mai han entrat en el partit i perdien per 3-0 al descans

L’Industrias Santa Coloma ha encaixat una dura derrota en la seva visita a la pista del Jimbee Cartagena i ha estat golejat per 7-1. Els colomencs han trencat una bona ratxa de tres victòries consecutives. L’Industries en cap moment ha entrat en el partit i en el minut 11 ja perdia per 2-0 i s’ha arribat al descans amb un 3-0. En els primers cinc minuts de la segona meitat ha encaixat dos gols més, i el sisè ha arribat quan ha intentat atacar amb cinc jugadors sense porter. A cinc minuts del final Verdejo ha marcat pels colomencs, però uns segons després una nova errada ha significat el 7-1 definitiu.