El Barça guanya a Benidorm amb protagonisme de Nielsen i Frade (24-35)

El Barça ha obert amb una victòria a Benidorm (24-35) un període de quatre partits a l’Asobal –s’ha d’enfrontar al Guadalajara, el Logronyo i l’Anaitasuna-- sense duels europeus. Nielsen, que ha aturat quatre penals, i Frade, autor de set gols, han acaparat protagonisme.

Sense Ludovic Fàbregas per una gastroenteritis vírica i amb descans per a Blaz Janc, l’equip blaugrana ha dominat en tot moment a partir del minut 5, després d’una arrencada equilibrada (3-3). El conjunt de Carlos Ortega ha agafat un avantatge d’entre quatre i sis gols (5-11 i 7-13) i l’ha sabut administrar, amb molt d’encert de Frade (5 gols en la primera part) i aturades de mèrit d’Emil Nielsen, fins a arribar al descans amb un 12-16.

En la segona part, el Benidorm ha tingut la possibilitat d’acostar-se a un gol, però Nielsen ho ha evitat amb una aturada (16-18). El porter fins i tot ha estat l’autor del gol que tornava a situar el +6 (18-24), tot i que un gol de Pablo Urdangarín ha ampliat l’avantatge a +10 (22-32), superat només pels onze gols de renda amb què ha tancat el partit Artur Parera (24-35).