El Frakin Granollers venç el Conca (27-24) i és segon en solitari

Guanya en un partit molt disputat i ajustat a un rival directa

El Frakin Granollers ha sumat una important victòria contra el Conca per 27-24 i s’ha situat en la segona posició en solitari de l’Asobal. Els vallesans han superat en un partit molt disputat un rival directa, i amb el que estava empatat a punts, per la segona plaça. Els dos equips han buscat la victòria i els avantatges d’un i altre en l’inici del primer temps han estat mínims. El conjunt vallesà s’ha distanciat de quatre gols (14-10) en el minut 26 i s’ha arribat al descans amb un 14-12. En la segona meitat el Granollers sempre ha estat per davant en el marcador menys amb l’empat a 17 gols. En els darrers deu minuts s’ha avançat de tres gols i els ha mantingut fins al final. Pol Valera ha destacat amb 9 gols i el porter Rangel ha brillat amb 16 aturades.