Patinatge

L’Olot s’ha de conformar amb la segona posició en els WSG i el Girona és tercer

No ha pogut revalidar el títol mundial dels grup de xou grans, que ha sigut pel Millennium argentí, tot i sumar menys punts

El CPA Olot no ha pogut revalidar una vegada més el títol mundial del grup de xou grans i s’ha hagut de conformar amb la segona posició en els World Skate Games que s’estan disputant a l’Argentina. El conjunt olotí, que té tretze títols mundials en el seu palmarès, ha estat superat pel conjunt local del Millennium, que ha donat la sorpresa i s’ha emportat la medalla d’or davant el suport incondicional del seu públic. El CPA Girona ha ocupat la tercera posició del podi, mentre que el CPA Tona ha acabat setè.

L’Olot amb la seva coreografia Escalant ha rebut puntuacions més baixes de l’habitual entre el 9.0 i 9.6 en l’apartat tècnic, i entre 8.9 i 9.6 en la presentació artística. En total ha sumat 130.400 punts, una puntuació més alta que el conjunt argentí (129.300), però mentre tres jutges l’han situat com a primer i només un com a segon, el Millenniun ha aconseguit tres primers llocs i dos segons.

El conjunt argentí ha presentat el muntatge Trabajar en equipo i en l’apartat tècnic ha estat entre 8.4 i 9.5, i en l’artístic entre 9.0 i 9.8, pels 129.300 punts totals. El CPA Girona, amb Sinapsis ha sigut el primer grup en actuar, ha tret totes les puntuacions per sobre del 9.0, entre 9.0 i 9.2 en tècnic i 9-3 i 9-5 en artístic. El conjunt gironí també ha sumat més punts que el Millennium amb 129.700 , però només un jutge l’ha situat primer i per això ha acabat tercer.

El Cunit, segon en quartets

En els quartets l’AS Cunit ha aconseguit el subcampionat mundial amb la seva coreografia Vortex. El conjunt penedesenc, actual campió europeu, ha aconseguit unes puntuacions entre el 8.4 i el 9.0 en l’apartat tècnic, mentre que en la presentació artístic ha estat puntuat entre 8.3 i 9.0. El títol mundial l’ha aconseguit el Celebrity italià que ha superat els 9.0 en totes les puntuacions. El CP Loreto andalús ha finalitzat en la quarta plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)