Tennis

Nadal també perd contra Auger-Aliassime i queda eliminat en les ATP Finals

ACTUALITZACIÓ. Rafa Nadal (1) ha perdut avui per 6-3 i 6-4 contra el canadenc Felix Auger-Aliassime (5) i, amb dues derrotes i cap set guanyat, ha quedat matemàticament fora de les semifinals de les ATP Finals, competició que encara mai no ha guanyat. Casper Ruud (3) juga ara contra Taylor Fritz (8), botxí del balear en el primer partit, el segon partit de la jornada, i el seu triomf en el primer set per 6-3 ha deixat el manacorí sense cap possibilitat matemàtica d’accedir a les semifinals. Nadal necessitava el triomf del nord-americà per 2-0 per forçar un triple empat en la darrera jornada

Auger-Alisssime, que té a Toni Nadal, tiet i exentrenador de Nadal, en el seu equip tècnic, ha estat superior i ha segellat el primer triomf sobre el manacorí en tres partits, i manté vives les possibilitats després d’haver perdut en la primera jornada contra Ruud, que serà el rival de Nadal en la tercera i última jornada de la round robin.

Alcaraz, número 1 a final d’any

Els resultats de Rafa Nadal i de Stefanos Tsitsipas en les ATP Finals han assegurat a l’absent per lesió Carlos Alcaraz el número 1 del’ATP a final d’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)