Tennis

Nadal no se’n surt

Tennis. ATP Finals. Perd contra Auger-Aliassime el segon partit (0-2) i queda fora de les semifinals. Granollers-Zeballos també tornen a claudicar

Rafa Nadal (1) va perdre per 6-3 i 6-4 contra el canadenc Felix Auger-Aliassime (5) i, amb dues derrotes i cap set guanyat, va quedar fora de les semifinals de les ATP Finals, competició que no ha guanyat mai. Auger-Aliassime, que té Toni Nadal, tiet i exentrenador de Nadal, en el seu equip tècnic, va ser superior i va segellar el primer triomf contra el manacorí (1-2). El canadenc manté vives les possibilitats després d’haver perdut en el debut contra el noruec Casper Ruud (3), que ahir va batre Taylor Fritz (8) –6-3, 4.6 i 7-6 (6)– en el segon partit de la jornada, es va classificar per a les semifinals i va dissoldre les possibilitats de Nadal, que necessitava el triomf de Fritz per 2-0.

Alcaraz, número 1 el 2022

Els resultats de Rafa Nadal i de Stefanos Tsitsipas en les ATP Finals, d’altra banda, han assegurat a l’absent per lesió Carlos Alcaraz el número 1 a finals d’any.

Marcel Granollers i Horacio Zeballos (7), pel seu cantó, van perdre el segon partit de la competició de dobles i ho tenen molt complicat per accedir a les semifinals que van assaborir el 2020 i el 2021. El català i l’argentí van caure contra el neerlandès Jean-Julien Rojer i el salvadoreny Marcelo Arévalo (3), que havien perdut en la primera jornada, per 6-1, 6-7 (3) i 10-7. Tenen, però, un bri d’esperança, ja que el triomf de Ram-Salisbury (2), contra els quals van perdre i que ja estan classificats, per 7-5 i 6-4 contra Glasspool-Heliovaara (6), rivals demà, els atorga possibilitats de ser en les semifinals sempre que guanyin i que Ram-Salisbury superin el tàndem Rojer-Arévalo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)