Futbol sala

El Barça, sense coixí

Futbol sala. El tècnic blaugrana Jesús Velasco vol que l’equip se centri en la defensa del lideratge de la lliga de demà contra el Jaén al Palau, tot i la imminent fase elit de la Champions

El Barça és a cinc dies d’afrontar un dels compromisos més importants del curs, la fase elit de la UEFA Futsal Champions League a Pula (Croàcia), que dona el bitllet per a l’anhelada final a quatre. Però el calendari mana i abans de la competició europea el conjunt blaugrana té una cita semà al Palau (17 h) per defensar el lideratge de lliga contra el Jaén.

El tècnic Jesús Velasco vol que l’equip se centri a conservar la primera plaça del campionat i encara més després de la derrota contra el Palma (4-2), que ha reduït el seu avantatge al capdavant a només dos punts. “Hem perdut el coixí de cinc punts que teníem i abans de pensar en la setmana vinent, ho hem de fer en dissabte i en el partit contra el Jaén. Hi hem de donar el valor que té, al partit, perquè ens hi juguem la primera plaça i ara és el més important”, assegura. En aquest sentit, l’entrenador té perfectament detectades les errades de l’equip en les derrotes contra el Pozo i el Palma: “Els dos partits són molt semblants. En el primer temps ens vam deixar dominar, quan normalment som nosaltres els que marquem el ritme, i en el segon vam fer un pas endavant. Se n’ha de fer una lectura. Aprofitar les ensopegades d’aquests partits per entendre que no som imbatibles i que podem perdre contra qualsevol si no juguem al nostre nivell o si ho fem al ritme que ens marqui el rival.”

Dídac, amb el grup

D’altra banda, el porter arenyenc Dídac Plana, que s’ha perdut els dos últims partits per una lumbàlgia aguda, ha començat a treballar parcialment amb el grup després d’estar uns dies parat. Amb ell, Velasco disposa de quinze jugadors, inclòs el porter del filial Àlex Lluch, per preparar el partit de demà. Aquests mateixos jugadors són els que viatjarien diumenge a la tarda rumb a Croàcia per disputar-hi la fase elit.

EL PROTAGONISTA

Hi hem de donar el valor que té, al partit contra el Jaén, perquè ens hi juguem el primer lloc, i ara és el més important
Jesús Velasco
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)