Handbol

EL tercer derbi gironí del curs es queda a casa (31-25)

El Sarrià suma la tercera victòria del curs a la 1a Estatal, en el tercer duel gironí de la temporada que l’enfrontava al Banyoles, que s’havia situat 5-8 al marcador amb una superioritat i el Sarrià, que capgirava el marcador també amb una superioritat entremig, arribava a situar-se 13-10 mitjançant Iñaki Gutiérrez en u contra u (13-10 i 14-11) contra l’avançat de la defensa banyolina. Joel Pararols deixava el 15-12 a la mitja part.

El Sarrià començava més entonat la segona meitat i agafa avantatges de 5 gols des del 19-14 de Mariscal, que també marcava el 25-20. El temps mort banyolí a 3:15 amb el 28-22 al marcador era l’últim recurs visitant i després d’un 0-2 Mariscal tornava a lligar el resultat (29-24). El Bordils, que ha perdut 30-34 amb el Sant Esteve de Palautordera, havia guanyat els dos anteriors duels entre els equips de la demarcació, primer al Blanc i Verd contra el Sarrià i després a la Draga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)