Segona victòria a domicili del Barceloneta a la Champions

L’equip mariner treu profit de les superioritats i sotmet el Vouliagmeni (7-11), amb Felipe Perrone, autor de tres dianes, com a director d’orquestra

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha sumat la segona victòria a domicili en la Champions a costa del Vouliagmeni (7-11) en el partit que s’ha jugat a la piscina de l’Olympiacòs. Després d’un primer quart anivellat (1-1, 2-3, 2-4 i 2-3), el conjunt mariner ha marcat el ritme de joc i ha pres la iniciativa amb un bon percentatge en les superioritats (5 de 9) i amb Felipe Perrone, autor de tres dianes, com a principal braç executor. Pel conjunt català, també han marcat: Luke Pavillard (2), Unai Biel (2), Alex Bustos (2), Martin Famera (1) i Marc Larumbe (1).

Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Josep Brascó, mort dilluns amb 92 anys i que entre molts altres càrrecs va ser seleccionador espanyol i grec, i entrenador del Vouliagmeni, amb qui va guanyar la recopa europea. El primer quart ha estat marcat per les defenses. Amb poca precisió i fluïdesa en els atacs mariners, els primers 8 minuts s’han resolt amb un pírric 1-1. Una fuetada de l’esquerrà australià Luke Pavillard ha servit per replicar el gol inicial de penal de Nikolaos Papasifakis. En el segon quart, el conjunt d’Elvis Fatovic ha afinat la punteria i amb els gols de Felipe Perrone, Martin Famera i Marc Larumbe, els dos últims en superioritat, ha pogut arribar a l’equador amb un mínim avantatge (3-4).

Després de la represa, l’Atlètic Barceloneta ha continuat traient suc de les accions d’homes de més i amb les dianes d’Alex Bustos i Unai Biel, tots dos per partida doble, obria una escletxa en el resultat abans d’afrontar el quart definitiu (5-8). Un xut ben col·locat de Marios Kapotsis tornava a situar el Vouliagmeni dins el partit (6-8), però Felipe Perrone ha trobat espais en la rereguarda local per forçar un penal que ell mateix s’ha encarregat d’executar. Un contraatac rubricat per Pavillard i la tercera diana de Perrone han certificat el definitiu 7-11 dels mariners.

Torn del CN Sabadell

D’altra banda, demà serà el torn de l’Astralpool CN Sabadell, en què mirarà d’estrenar el seu caseller de victòries en la visita de l’Spandau de Berlín (19 h per TdP). Líder en solitari de la lliga, el conjunt vallesà està molt motivat per brindar el primer triomf europeu a l’afició després d’una posada en escena de molta exigència, amb el debut contra el Ferencvàros (7-10) i la final de la supercopa d’Europa contra el Pro Recco (16-8). Quim Colet està pendent de l’evolució del jove boia Marcel Teclas, que s’ha perdut els últims partits a causa d’una lesió en un dit de la mà que es va fer en el partit contra el totpoderós conjunt italià. L’Spandau va començar la fase de grups amb una clara derrota contra el Novi Beograd (5-16), en un partit condicionat per les nombroses baixes locals a causa del coronavirus. En tot cas, el grec Athanasios Kechagios ja podrà comptar amb la majoria d’integrants de la plantilla.