Futbol sala

El Barça sap patir i remuntar, derrota el Betis (6-3) i és més líder

Els blaugrana fan un partit irregular però Dyego revifa l’equip en el moment oportú

El Barça ha derrotat per 6-3 el Betis en un partit on no ha fet un bon joc, però ha sabut patir i remuntar per emportar-se tres punts importants. Els blaugrana venien de la greu ensopega en la lliga de campions en que no es va poder classificar per la final a quatre i necessitaven refer-se. El Barça s’ha mostrat amb un joc irregular, però Dyego ha aparegut en el moment oportú i ha guiat l’equip a la victòria. Els homes de Jesús Velasco són més líders ja que els principals rivals han ensopegat.

Els blaugrana han sortit centrats i en el minut 3 Dyego ha marcat l’1-0. Els andalusos han empatat en el minut 7 en un contraatac i han començat a posar en problemes al Barça amb la seva defensa. Els blaugrana han disposat de varies ocasions de perill, però el porter del Betis ha fet grans intervencions i ha evitat que es poguessin tornar a avançar. A quatre minuts del descans els andalusos s’han avançat amb l’1-2.

En la segona meitat el Barça ha sortit a remuntar, ha tingut ocasions, però només ha pogut empatar amb un gol en pròpia porta del porter del Betis que ha tocat amb el cap una passada llarga amb la mà del porter Dídac. Mig minut després una errada en la sacada d’un falta ha significat el 2-3 pels andalusos. Els blaugrana estaven llançats a l’atac, i primer Matheus i després Dyego han marcat, i han donat la volta al partit, 4-3, a falta de nou minuts. Els dos equips han tingut ocasions en uns darrers minuts molts oberts i Adolfo ha fet el 5-3 a tres minuts de la fi. El Betis ha atacat de cinc i Adolfo, a porta buida, ha tornat a marcar a dos minuts del final i ha sentenciat amb el 6-3.