Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma perd a la pista del Pozo (4-1)

L’Industrias Santa Coloma ha perdut avui a la pista del Pozo Múrcia de Javi Rodríguez per 4-1 i fa un pas enrere en les seves aspiracions d’acabar la primera volta entre els vuit millors per jugar la copa. Ara falten dues jornades i és a tres punts del vuitè. David Álvarez, amb una sobrecàrrega l’adductor, no ha pogut jugar.

L’equip català s’ha hipotecat en un inici molt negatiu. El Pozo ha fet tres gols en els minut 5, 6 i 7 (3-0) marcats per Ricardo, Mario Almagro i Taffy. L’Industrias ha replicat amb un gol de Nil Closas (11’). En el minut 37 i encar amb 3-1. El tècnic Xavi Closas ha ordenat atac de cinc, amb Povill exercint de porter jugador.Però el gol de Juanjo (4-1 en el 39’) ha tancat el partit.