Atletisme

Artur Bossy i Mercè Guerra guanyen el català de 5 km disputat en La Sansi de Viladecans

La 15a edició de la cursa ha tingut més de 1.000 inscrits

Artur Bossy i Mercè Guerra (Manresa) han guanyat el campionat de Catalunya de 5 km que s’ha disputat aquest matí conjuntament amb la 15a edició de la Sansi Viladecans, organitzada pel CA La Sansi, amb la col·laboració de l’ajuntament de Viladecans i el patrocini de Heppner i Ibis. S’han superat els 1.000 inscrits i els 200 federats i federades.

La victòria de la Sansi en categoria masculina ha estat per Artur Bossy, amb una marca de 14:17, seguit d’Anàs Bakhat (Marroc) amb un temps de 14:32 i en tercer lloc l’atleta de La Sansi Dmitrijs Serjogins (Letònia) amb 14:33. En el quart lloc ha entrat Brahim Fateh (Marroc) i en cinquè Pol Espinosa. En categoria femenina, victòria ha sigut per Mercè Guerra, amb un temps de 16:39, seguit de la barcelonina Cristina Silva, amb 16:52, i el tercer lloc per Núria Tilló amb 17:11. La quarta posició ha estat per l’atleta de La Sansi Rebeca Suárez i el cinquè per l’Elisa Melilli (Itàlia).

El podi del campionat de Catalunya de 5 km en categoria masculina ha estat el format per Artur Bossy, Dmitrijs Serjogins i Brahim Fateh, mentre que en categoria femenina ha estat el mateix que a la classificació de la Sansi Viladecans. Els set primers classificats han baixat dels 15 minuts amb 1.020 inscrits a la cursa, amb proves infantils disputades posteriorment, amb un recorregut de 400 i 800 metres. També ha participat com a les últimes edicions “Incluyendo Sonrisas”, el projecte d’esport inclusiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)