Tennis

La RFET confirma que David Ferrer serà el nou capità de Copa Davis

Ha guanyat tres títols com a jugador amb Espanya

La Federació Espanyola de Tennis (RFET) ha confirmat que David Ferrer serà el nou capità de l’equip de Copa Davis per a les properes tres temporades en substitució de Sergi Bruguera, que va ocupar el càrrec els últims quatre anys.

Ferrer, que serà presentat dilluns dia 19 a la seu del Consell Superior d’Esports (CSD), es va retirar del tennis professional el maig del 2019 amb un palmarès que inclou 27 títols en 52 finals disputades i 7 anys entre els primers de la classificació mundial, en què va arribar a ser número tres el 2013.

Nascut a Xàbia (Alacant) fa 40 anys, Ferrer va aconseguir tres títols de Copa Davis amb Espanya, els anys 2008, 2009 i 2011. En total va jugar 20 eliminatòries, saldades amb 28 victòries i 5 derrotes. El seu triomf més destacat al circuit el va aconseguir al Masters 1.000 de París del 2013, pocs mesos després d’assolir la seva única final de Grand Slam, a Roland Garros davant Rafael Nadal. Ferrer va disputar tres Jocs Olímpics, amb un diploma en dobles a Londres 2012 amb Feliciano López. Actualment és el director del Barcelona Open Banc Sabadell Torneig Comte de Godó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)