Handbol

Aleix Gómez estarà cinc setmanes de baixa per un tractament a l’Aquil·les

La infermeria del Barça d’handbol és plena a vesar. Ariño es va trencar ja fa dies, dijous a Nantes van caure N’Guessan i Lautaro, i avui el el club ha anunciat que Aleix Gómez estarà cinc setmanes de baixa. L’extrem català pateix uns problemes inflamatoris al tendó d’Aquil·les de la cama dreta des de la temporada passada. Carlos Ortega ha hagut de regular la seva participació durant aquesta temporada i des dels serveis mèdics del club s’ha decidit fer un tractament amb medecina regenerativa la propera setmana que obliga a que el jugador estigui en repòs esportiu durant cinc setmanes.

Malgrat tot, entre els millors golejadors

El de Sabadell ha participat en 10 dels 15 partits d’aquest any a la Lliga Plenitude Asobal i ha marcat 41 gols, sent el cinquè màxim golejador de l’equip. A la Champions, tot i jugar en els deu partits disputats, la seva aportació de minuts s’ha vist reduïda i fa dues setmanes davant de l’Aalborg, només va sortir a la pista per llençar un penal. Així i tot, se situa en la tercera posició de la taula de golejadors amb 42 gols, només darrere de Dika Mem amb 58 i Ludovic Fàbregas amb 44.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)