El CN Sabadell, sense premi a Budapest

Waterpolo. Amb una gran posada en escena, acaba cedint per la mínima i veu com se li escapa una gran oportunitat de tornar a puntuar en la Champions

OSC Budapest 9 CN Sabadell 8

GENESYS OSC BUDAPEST:Levai; Angyal (1), Manhercz (3), Varnai (2), Salamon (1), Csacsovszky, Dala, Toth (1), Vigvari (1), Burian, Bundschuh, Aranyi i Bisztritsanyi.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Sanahuja (3), Gil, M. Teclas, Veich (1), Valera (1), Bertran (2), Cabanas, Averka (1), Banicevic, Bonet, Bustos i X. Teclas.PARCIALS:1-3, 4-2, 2-2 i 2-1.

L’Astralpool CN Sabadell va veure com en els últims segons a la piscina de l’OSC Budapest se li esvaïa una gran oportunitat de tornar a puntuar en la Champions. Amb una gran posada en escena (0-3), l’equip vallesà va saber replicar la reacció local (5-3), però en el cara o creu final va quedar sense premi. Amb aquesta derrota per la mínima, el conjunt de Quim Colet tanca les quatre primeres jornades de la Champions amb un sol punt i a la cua del grup B de la competició.

En la primera part, hi va haver un quart per a cada equip. El conjunt sabadellenc, que va arrencar amb un parcial de 0-3, es va mostrar molt més inspirat i va prendre la iniciativa gràcies a l’encert de Bernat Sanahuja, Kanstantsin Averka i Lluc Bertran. El conjunt magiar tenia millors percentatges en les accions de superioritat i va enllaçar cinc gols entre el final del primer quart i el segon per capgirar el resultat (5-3). Era un duel d’alternatives, i Sanahuja i Bertran, també en jugades d’home de més, van signar les taules abans del descans.

L’equilibri i l’intercanvi de gols es va mantenir fins al final. Fran Valera i Ramiro Veich van veure porteria en el tercer quart, i Sanahuja ho va fer en l’últim. La diana de Krisztian Manhercz, quan quedava 1:08 per al final, també en superioritat (7 de 10) va acabar dictant sentència perquè els dos últims llançaments de Sanahuja van acabar bloquejats o en mans de Marton Levai, que va signar una bona actuació.