Futbol sala

El Barça s’exhibeix contra El Pozo (2-7) i jugarà la final de la supercopa contra l’Inter

El Barça s’ha exhibit avui contra El Pozo (2-7) en la segona semifinal de la supercopa que es juga a Alzira i jugarà demà la final (19.30 / Esport 3) davant de l’Inter en un duel clàssic. Els madrilenys han superat l’Antequera en la tanda de penals (4-1) en un partit molt igualat que s’ha acabat amb empat (4-4).

El Barça, que és el vigent campió, ha sortit com un coet, ha abassegat el seu rival i en set minuts ja dominava per 0-3. Marcenio, assistit per Pito, el propi Pito en una gran acció personal i Sergio González, rematant al segon pal un servei de Dyego, han exhibit la fam blaugrana i han destapat les vergonyes del Pozo. Sergio Lozano ha prosseguit amb la sagnia (0-4 en el 11’) davant d’un rival estabornit. el recital del primer temps l’ha arrodonit Pito en una transició rapidíssima a passada del porter Dídac, quan només faltaven 23 segons per al descans (0-5). Una rúbrica de luxe.

El Pozo, que ha arriscat amb atac de cinc perquè, de fet, no li tocava altre remei, ha reaccionat amb timidesa amb un gol en de Rafa Santos (1.-5 en el 22’) l’inici del segon temps, però els blaugrana han replicat de seguida amb l’1-6 de Dyego i l’1-7 de Marcenio. Javi Rodríguez, el tècnic dels murcians, ha tornat a posar Juanjo a la porteria per aturar la sagnia. Alberto ha fet el 2-7 (34’) maquillant una mica el resultat.