Handbol

Setè títol consecutiu de la selecció catalana juvenil masculina en el campionat d’Espanya

La federació catalana també ha obtingut una medalla d’argent i tres de bronze

La Federació Catalana d’Handbol ha tancat el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques (CESA) amb una medalla d’or, una d’argent i dues de bronze, a més d’un tercer i un cinquè lloc en la copa d’Espanya. La competició s’ha disputat a la Costa Blanca, amb el palau d’Esport l’Illa de Benidorm (Marina Baixa) com a centre neuràlgic. La selecció catalana ha segellat el títol juvenil masculí per setena vegada consecutiva. Òscar Martínez, incommensurable sota els pals en els últims 5 minuts de partit, i Djorde Cikusa (12 gols) en atac han estat el principals artífexs d’un triomf molt ajustat en la final contra Andalusia (29-30).

En la final cadet, Catalunya ha perdut la pugna pel títol contra el País Valencià (30-25). En categoria femenina, tant les juvenils com les cadets han assolit el tercer lloc després de vèncer el País Valencià (27-23) i Andalusia (23-31), respectivament, en la lluita pel bronze. També ha obtingut la tercera plaça la selecció infantil femenina, que ha superat Madrid (15-23) en l’últim partit de la copa d’Espanya. En cadets masculins, l’equip quadribarrat ha ocupat el cinquè lloc després de vèncer Astúries (23-25).

La pròxima edició, a Catalunya

En l’acte de lliurament de premis, la Federació Espanyola d’Handbol ha fet oficial que Catalunya serà l’organitzadora del campionat el 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)