L’Astralpool Sabadell encaixa una nova derrota en la lliga de campions

Ha estat derrotat per 14-10 a la piscina del Jug croat

L’Astralpool Sabadell no ha pogut puntuar en la seva visita a la piscina del Jug croat i ha tornat a perdre en la cinquena jornada de la lliga de campions, aquest cop per 14-10 (4-3, 3-3, 4-2 i 3-2), i ja porta quatre derrotes per només un empat. La defensa sabadellenca no ha estat del tot encertada i en atac han tingut dificultats en algunes fases del partit. En la primera meitat el Sabadell s’ha mantingut amb un marcador equilibrat (2-2 i 4-4), i s’ha arribat al descans un gol per sota, 7-6.

En el tercer quart els croats s’ha distanciat en el marcador de quatre gols (11-7) i després han sabut gestionar aquesta diferència. Un darrer intent en els darrers vuit minuts dels vallesans (12-10) no ha tingut continuïtat. Bernat Sanahuja i Fran Valera han marcat 3 gols cada un, i Cabanas i Averka n’han fet 2.