Nova derrota a la Champions

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell és derrotat pel Jug i encara no ha guanyat en la fase de grups. Es manté en el partit en la primera meitat i els croats sentencien en el tercer quart

Jug 14 Astralpool Sabad. 10

JUG ADRIATIC OSIG.:Popavic, Moraza (1), Fatovic (4), Zvono, Jokovic, Vukojevic, Biljaka, Lazic (2), Krzic (3), Kakaris (2), Grgurevic, Zuvela (2) i JurisicASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Sanahuja (3), Gil, M. Teclas, Veich, Valera (3), Bertran, Cabanas (2), Averka (2), Banicevic, Bonet, Bustos i X. Teclas.PARCIALS:4-3, 3-3, 4-2, I 3-2.

L’Astralpool Sabadell no va poder puntuar en la seva visita a la piscina del Jug croat i va tornar a perdre en la cinquena jornada de la lliga de campions, aquest cop per 14-10 (4-3, 3-3, 4-2 i 3-2). Els vallesans ja acumulen quatre derrotes i només han sumat un empat a la seva piscina. La defensa sabadellenca no va estar del tot encertada i en atac van tenir dificultats en algunes fases del partit.

En la primera meitat el Sabadell es va mantenir dins del partit amb un marcador equilibrat, 2-2 i 4-4, i va arribar al descans només un gol per sota, 7-6. En el tercer quart els croats es van distanciar i del 8-7 van passar a l’11-7 després de marcar tres gols seguits. El Jug va saber gestionar molt bé aquesta diferència. L’Astralpool Sabadell va fer un darrer intent en els darrers vuit minuts per acostar-se en el marcador i lluitar pels punts (12-10), però no va tenir continuïtat i va arribar una nova derrota a Europa.