Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell, intractable

Els equips masculí i femení sabadellencs tanquen la primera volta invictes, secundats a un sol punt pel Zodiac CN Atlètic Barceloneta i l’Assolim CN Mataró, respectivament

L’Astralpool CN Sabadell ha tancat la primera volta amb ple de punts (11 victòries en 11 partits) i lidera amb autoritat tant la divisió d’honor masculina com la femenina al final de la primera volta. Tot i que en la competició femenina encara hi ha un parell de partits pendents, els vuit equips que jugaran la copa del rei (del 3 al 5 de febrer a Sabadell) i de la reina (del 17 al 19 de febrer a Terrassa) ja han quedat definits. El Zodiac CN Atlètic Barceloneta, en homes, i l’Assolim CN Mataró, en dones, ocupen el segon lloc de lliga després d’haver cedit una sola derrota (10-1) en el seu enfrontament amb els respectius rivals sabadellencs.

Per ordre de classificació, els altres equips classificats per a la copa del rei són el CN Terrassa (8-3), el CN Barcelona (8-3), el CN Mataró (7-4), el CN Sant Andreu (5-6), el CE Mediterrani (5-6) i el SC Tenerife Echeyde (5-6), que tornarà a ser l’únic club de fora de Catalunya en el torneig del KO.

A més del CN Sabadell i el CN Mataró i en espera de recuperar els dos partits pendents, els altres equips que s’han guanyat el bitllet per a la copa femenina són: el CE Mediterrani (8-3), el Sant Andreu (8-2), el Terrassa (6-4), el Tenerife Echeyde (5-6), l’Atlètic Barceloneta (4-7) i el CN Catalunya (4-6).

LA DADA

Ja han quedat definits els vuit equips classificats per a la copa del rei i de la reina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)