Tennis

La primera favorita, Iga Swiatek, és eliminada en l’Obert d’Austràlia

La polonesa perd contra la kazakh Elena Rybakina per un doble 6-4

Elena Rybakina, la 22a cap de sèrie, ha donat la gran sorpresa de la jornada en l’Obert d’Austràlia i ha eliminat en els vuitens de final a la número u mundial i primera favorita, la polonesa Iga Swiatek. La kazakh s’ha imposat per un doble 6-4 en 1h29 i ha accedit als quarts, el seu millor resultat fins ara en aquest torneig.

Elena Rybakina, vigent campiona de Wimbledon, ha jugat molt a l’atac amb 6 aces i 24 cops guanyadors, i la defensa de la polonesa no ha estat suficient, tot i avançar-se amb un 0-3 en el segon set.

La rival de la kazakh en els quarts de final serà la letona Jelena Ostapenko (17) que també ha donat la sorpresa al derrotar la nord-americana Coco Gauff (7) por 7-5 i 6-3. Jelena Ostapenko ha connectat 30 cops guanyadors i ha aprofitat molt bé els seus primers serveis, mentre que Coco Gauff no ha estat efectiva en la sacada. La tercera favorita, la nord-americana Jessica Pegula, ha complert i ha passat als quarts després de superar per 7-5 i 6-2 la txeca Barbora Krejcikova (20).

En el quadre masculí ha estat eliminat el sisè cap de sèrie, el canadenc Felix Auger-Aliassime. El txec Jiri Lehecka l’ha derrotat per 4-6, 6-3, 7-6 (2) i 7-6 (3) en 3h13 de lluita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)