Handbol

Víctor Tomàs, guardonat

29a Festa de l’Handbol Català.L’exjugador i capità del Barça, Francisco Blázquez i Josep Mayoral, insígnia d’or i brillants de la FCH

La 29a Festa de l’Handbol Català es va fer ahir a Martorell i va premiar, en un acte presidit per Jaume Fort (FCH), representants de tots els estaments. L’exjugador i capità del Barça Víctor Tomàs va rebre la insígnia d’or i brillants, reconeixement amb què també van ser guardonats el dirigent Francisco Blázquez, president de la federació espanyola, i l’exalcalde de Granollers Josep Mayoral, pel seu suport a l’handbol amb el mundial femení. Les insígnies d’or les han rebudes Ricardo Nuez (Promoció), Alexandre Codinach (trajectòria) i Gregori Conill (pòstum). Les d’argent: Joan Conchello, Jordi Ausàs i Miquel Florenza.

Premi a Xavier Agustí

En el capítol de medalles de reconeixement, han estat premiats el periodista de l’Esportiu de Catalunya Xavier Agustí i la de Televisió de Catalunya Mireia Vicente per la seva difusió de l’handbol. També van rebre guardons els clubs campions, el GEiEG, per commemorar el seu centenari, les seleccions i el Rancho Castelldefels, que va guanyar la copa femenina fa 40 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)