Esquí

Salarich diu que no arriba en el millor moment físic al mundial

L’osonenc, que diumenge fa l’eslàlom, té una hèrnia però no el molesta esquiant

Quim Salarich que aspira a estar entre els quinze millors en el mundial d’esquí alpí de Courchevel i Méribel (França), ha explicat que: “Físicament no estic com voldria, perquè em va sortir una hèrnia que m’ha impedit fer tota la feina que hagués volgut. Però el més important és que no em molesta esquiant”. L’osonenc de 29 anys es troba a l’estació italiana de Sestriere, on perfila la seva preparació per a l’eslàlom de diumenge que tancarà el mundial.

L’olímpic català va disputar el darrer eslàlom de la copa del món a Chamonix (França) a principis de mes i va quedar fora de la segona màxima, els 30 millors, per només una centèsima. La setmana passada va fer dos eslàloms de la copa d’Europa a Jaun (Suïssa), per mantenir el ritme de competició, i va ocupar la cinquena posició en tots dos. “Això de Chamonix ja està superat. Tocava aixecar-se i hem fet dues copes d’Europa, a Jaun, força sòlides, en què vaig fer dos cinquens llocs: el primer dia molt a prop del podi i el segon, molt a prop de la victòria; i ara som a Sestriere preparant el mundial” ha comentat. Pel que fa als seus problemes físics ha explicat: “Toca prémer les dents el que queda: per acabar bé la temporada i mirar-nos això de l’hèrnia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)