Hoquei sobre gel

El CG Puigcerdà pateix, però classifica per al ‘play-off’

L’equip masculí va guanyar 8-5 al CHH Txuri Urdin i es classifica per cinquena vegada consecutiva, mentre que el femení perd a les semifinals del ‘play-off’

L’equip sènior del Club Gel Puigcerdà va obtenir la classificació per cinquena temporada consecutiva pels play-off de la Lliga Nacional d’Hoquei sobre Gel. El conjunt de Puigcerdà va superar al CHH Txuri Urdin per 8-5 en una final per a tots dos equips.

El Puigcerdà va començar el partit més endollat, amb una gran pressió als rivals. No obstant això, a poc a poc els de Cerdanya van començar a patir fins a l’equador de la primera meitat. Llavors, un gol d’Ivan Komarovskii va donar ànims al Puigcerdà, que va marcar posteriorment el segon gràcies a Pol Costa. Abans del final del primer temps, els visitants va retallar diferències

El conjunt basc va continuar en una bona dinàmica a l’inici del segon període, marcant l’empat. Així i tot, els de Cerdanya no es va rendir, posant-se per davant, tot i que el Txuri va empatar poc després. En aquesta anada i tornada per part dels dos equips, el CG Puigcerdà torna a avançar-se gràcies a Nacho Granell. Però, quan faltaven 5 segons per acabar la segona part, els visitants tornen a empatar.

A l’inici del tercer temps, els germans Marc i Oriol Paul aconseguien el gol que posava, de nou, per davant al conjunt gironí. Poc després, en inferioritat numèrica, els germans Paul tornaven a anotar per augmentar la diferència a 2 i Igor Zemchenko posava el vuitè i definitiu gol del partit.

Amb aquest resultat, el CG Puigcerdà ja s’assegura la classificació per als play-offs. Els gironins jugaran les semifinals davant el CH Jaca en dos caps de setmana. Abans, però, l’equip de Cerdanya jugarà contra el Kosner CH Huarte.

A l’equip femení, les coses no van anar tan bé com en l’equip masculí. A les semifinals del play-off pel títol, el Puigcerdà va caure davant el CH Jaca per 8-3 en el primer partit i 5-2 al segon partit. Principalment, el que més va marcar la diferència en tots dos partits van ser les segones parts, on l’equip aragonès va ser superior.

Judit Pareja va marcar el primer gol del primer partit i el tercer gol del segon partit. Les altres golejadores de l’equip van ser Paula Gimenéz i Nàyade Rodríguez, que van anotar en el primer partit junt amb la dorsal 64 del Puigcerdà, mentre que Alejandra Vallejo va acompanyar a Pareja en la taula de golejadores al segon enfrontament.

Ara, l’equip femení haurà de jugar els quarts de final de la copa en format de lligueta després de quedar eliminada de la lluita pel títol. El primer partit serà la pròxima setmana davant el CHH Txuri Urdin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)