El Granollers frena l’Skjern (34-31) i s’assegura la tercera plaça de grup en la Lliga europea

El porter Rangel Luan, amb disset aturades i quatre gols, ha estat un dels factors desequilibrants del partit

El Fraikin BM Granollers ha sabut trobar la tecla per frenar els atacs amb set jugadors de l’Skjern i ha aconseguit el triomf (34-31) que li faltava per assegurar-se la tercera plaça de grup de la Lliga europea. Un tercer lloc amb el qual evitarà un encreuament de vuitens molt complicat amb el Füchse de Berlín. A part de la gran defensa en el tram final, el millor antídot per superar l’Skjern han estat les disset aturades i els quatre gols del porter Rangel Luan

Després d’uns primers minuts d’intercanvi de gols, l’equip vallesà ha posat la directa. Amb les primeres aturades de Rangel Luan i les transicions en atac, ha aconseguit un parcial de 5-0 (8-4) que ha forçat el primer temps mort del partit. Henrik Kronborg ha canviat l’inquilí de la porteria (Paulsen en el lloc de Bonde) i ha apostat pels atacs amb set jugadors. En un primer moment no ha donat resultat (10-4), però després de 10 minuts de sequera el conjunt danès s’ha anat activant. La recuperació de pilotes, les sortides al contraatac i la connexió entre Jönsson i Buric han tornat a donar la iniciativa a l’Skjern (14-15). Abans del descans, però, Esteban Salinas s’ha inventat un llançament d’esquena a porteria que ha sorprès Paulsen i ha acabat signant les taules en el primer acte.

L’equilibri s’ha mantingut en els primers minuts després de la represa. Dues accions consecutives de Yusuf han obert una petita escletxa (25-22), però l’Skjern ha tornat a apostar pels atacs amb set jugadors. Com en el primer temps, el lideratge de Jönsson i la connexió amb Buric han tornat a capgirar el resultat (25-26). Era un partit d’alternatives i amb un tres i no res el Granollers ha tornat a prendre la iniciativa. Un parell d’aturades de Rangel, el seu quart gol, i dues dianes més d’Adrià Martínez a porteria buida donaven aire als de Rama (29-26). Ha estat l’embranzida definitiva. El Granollers, amb bones accions de Gurri en la rereguarda, ha apujat el llistó defensiu i ha sentenciat al contraatac fins al 33-28, tot i que l’Skjern ha acabat maquillant el resultat (34-31).